ارائه مطلب مقدماتی

خیلی‌ها با دیدن عبارت ارائه مطلب به یاد فن بیان می افتند. نه اشتباه نکنید؛ فن بیان جزء ارائه مطلب است اما نه همه‌ی آن!
بهترین ایده‌ها با بهترین ارائه ها قابل درک‌اند!
اینجا قرار است قطعه‌ی گم شده زندگی حرفه‌ای خود را پیدا کنیم‌؛
توانایی ارتباط برقرار کردن، بیان کردن ایده‌ها و اجرای ارائه و سخنرانی در قالب مرسوم و حرفه‌ای که در دنیای امروز به کار می‌رود.
قرار است در کلاسی که بیشتر زمان آن متعلق به شماست، چشمانمان را به روی دنیایی بزرگ‌تر و وسیع‌تر بازکنیم و خودمان هم به ارائه دهندگانی توانمند و جسور تبدیل شویم.

سرگرمی فیزیک(ساخت جرثقیل تاورکرین)

پوستر کلاس تاورکرین

چیزهایی که در این کلاس یاد می‌گیریم:

  • آشنایی با خرپا و استفاده از سازه خرپایی در بدنه تاورکرین.
  • آشنایی با مکانیزم‌های حرکتی و سیستم‌های انتقال نیرو چرخدنده‌ها و پولی‌ها. شناخت کاربردهای گوناگون این موضوع در صنایع مختلف.
  • آشنایی با اجزاء و کارکرد انواع جرثقیلها و انجام مراحل تنظیم نقشه، برش و مونتاژ قطعات، نصب موتور و چرخدنده‌ها و پولی‌ها و ساخت مدل تاورکرین.

پیش‌نیاز این کلاس تهیه بسته وسایل موردنیاز می‌باشد .

فیلم‌سازی مقدماتی

در دوره فیلم‌سازی مقدماتی می‌خواهیم نگاه یه سینماگر حرفه‌ای رو به سینما تا حدی یاد بگیریم. موسیقی یک متن چطور میتونه فیلم رو زیر و رو کنه! نماشناسی و نحوه انتقال پیام و … تا اینکه بتونید سبک خاص خودتون رو برای سینمای خودتون داشته باشید. از تکنیک‌های جذاب فیلم‌برداری و نوشتن استوری بورد بگذریم، میرسیم به بخش مهم و جذاب کار! قراره کار با نرم‌افزار حرفه‌ای Adobe Premiere رو یاد بگیریم! علاوه بر تکنیک‌هایی که توی کلیپ‌های عادی قابل استفاده است،‌ قراره برخی تکنیک‌های سینمایی رو هم یاد بگیریم. (برای توضیحات بیشتر کلیپ روبه‌رو رو نگاه کنید!)

پیش نیاز ها برای نرم‌افزار مورد نیاز این کلاس :

ویندوز 10 – ۶۴ بیتیCPU حداقل core i5رم: حداقل ٨ گیگابایتگرافیک: حداقل ٢ گیگابایتفضای خالی: حداقل 12 گیگابایت برای نصب

مغالطه در استدلال

کلاس مغالطه در استدلال

تا حالا شده که احساس کنین یه حرفی اشتباهه ولی نتونین توضیح بدین که چرا؟ تا حالا شده که دو نفر جلوتون بحث کنن و شما احساس کنین که دارن خیلی بد بحث میکنن و قطعا به نتیجه‌ای نمیرسن؟ تا حالا دقت کردین که توی اکثر مناظره‌ها هیچ کس نمیگه: «الان که فکر می‌کنم حق با شماست.» یا نمیگه: «باید روی این موضوع بیشتر فکر کنم.»
در این کلاس سعی می‌کنیم یاد بگیریم که چه چیزهایی ذهن انسان رو فریب میدن. یاد بگیریم که چطور منصفانه و منطقی فکر کنیم. یاد بگیریم که چطور با هم گفتگو کنیم که هیچ کس عصبی نشه و یاد بگیریم که به جز بر حقیقت‌جویی روی چیزی تعصب نداشته باشیم.

زبان فرانسه F1

این کلاس با همکاری مؤسسه هرمس برگزار می‌گردد. دپارتمان زبان فرانسه مؤسسه علوم و فنون هرمس اسپیناس سعی کرده تا با استفاده از بروزترین متد آموزشی و با استفاده از معلمین دوره دیده‌ای که به طور کامل به زبان فرانسه مسلط هستند و بعضاً برخی از آن‌ها فرانسوی زبان (یا به اصطلاح فرانکوفون) می‌باشند، علاقمندان به فراگیری زبان فرانسه از سطح مبتدی تا سطح پیشرفته را تحت آموزش قرار دهد.
در این نیمسال، برای دانش‌آموزانی که به تازگی علاقمند به آموزش زبان فرانسه هستند، هزینه‌ی کتاب متعاقبا اعلام خواهد شد.
این سیستم به گونه‌ای طراحی گردیده تا فراگیری زبان فرانسه برای زبان‌آموزان آسان و لذت بخش باشد و زبان آموزان بتوانند در مدت کوتاهی به راحتی با زبان فرانسه با برخورداری از همه مهارت‌ها اعم از تکلم، نوشتاری و… ارتباط برقرار نمایند

کلاس فوق برنامه زبان فرانسه

لذت خوش نویسی

لذت حوشنویسی

در اين کلاس  با بهره گيري از خط اساتيد برجسته به تمرين خوشنويسي و ارتقاي
سطح توانايي خود در اين هنر خواهيم پرداخت. گرچه در طي چند جلسه نميتوان
پيشرفت ملموسي داشت و خبره شدن در اين عرصه نيازمند سالها تلاش و زحمت
بي وقفه است، اما شيوه ي کار در اين کلاس به گونه اي است که ميتوانيم
تواناييهاي قابل قبولي پيدا کنيم.
دانش آموزان لازم است در جلسه اوّل با وسايل و ملزومات خوشنويسي در کلاس
حضور يابند.

داستان‌های ادب فارسی (فصل اوَل سعدی خوانی)

حکایات معنوی و اخلاقی، بخش بزرگی از گنجینه جاودانه ادبیات فارسی است. اگر در جهان نامی از ادبیات فارسی هست، نه به خاطر شاعران و نویسندگان این یکی دو قرن اخیر ما بلکه به خاطر عارفان و معلمان بزرگ اخلاق و معرفت است از قبیل مولوی، عطار، سنایی غزنوی، سعدی و نظامی که والاترین و پیچیده ترین درس های شناخت انسان را در قالب حکایت و تمثیل در شعرهایشان آموزش داده‌اند. در کلاس حکایت‌خوانی گشت و گذاری خواهیم کرد در این گنجینه پر رمز و راز!
علاوه بر آن سعی خواهیم کرد در وادی شاعری هم گام‌هایی برداریم و آثار دانش‌آموزان را بشنویم و درباره آن بحث ‌کنیم.

کلاس فوق برنامه داستان خوانی

گروه اندیشه (ترکیبیات۱)

پوستر کلاس ترکیبیات۱

ترکیبیات یا آنالیز ترکیبی یکی از شاخه‌های مهم ریاضی است که ریشه در ریاضی سرگرمی‌ها دارد. چنان که از نام آن برمی‌آید در این شاخه از ریاضی به مطالعه‌ی ترکیب‌های گوناگون چیزها می‌پردازیم؛ پرسش‌هایی مانند: «چند ترکیب مختلف می‌توان ساخت؟» «آیا وجود چنین ترکیبی ممکن است؟» و … در این شاخه بررسی می‌شوند. ترکیبیات افزون بر این‌که با شاخه‌های دیگر ریاضی مانند جبر و آنالیز تابعی و حساب احتمال پیوند دارد، کاربرد گسترده‌ای در علوم رایانه، ژنتیک ، فیزیک آماری، تحقیق در عملیات، رمز نگاری و … دارد. این درس هم‌چنین یکی از درس‌های مهم در المپیادهای ریاضی و کامپیوتر است.‌
در دوره‌ی ترکیبیات ۱ با روش‌های شمارش آشنا خواهیم شد. البته شمارش بدون این که لازم باشد چیزها را یک به یک بشماریم. برای نمونه می‌توانیم برای یک تیم فوتبال تعداد ترکیب‌های گوناگونی را که مربی می‌تواند به زمین بفرستد، بدون ساختن همه‌ی ترکیب‌های ممکن بشماریم.

گروه اندیشه (هندسه۱)

در این دوره مسائل متنوعی از میانه، نیم‌ساز، مثلث قائم‌الزاویه، تالس، تشابه و نسبت‌های مثلثاتی در مثلث در سطح مسائل المپیاد مطرح خواهد شد.

پوستر کلاس هندسه۱