رباتیک (تعقیب خط)

چند ماه پیش بود که در کلاسی با عنوان رباتیک ۱ یاد گرفتیم که رباتیک در سه گام الکترونیک و مکانیک و برنامه‌نویسی هست. در چند جلسه مفاهیمی از الکترونیک و مهارت کار با قطعات رو یادگرفتیم !

حالا این مفاهیم و مهارت مقدمه‌ای خواهد شد بر ساخت ربات ، قرار بر این شده در غالب رباتیک ۲ هم مقداری مفاهیم اولیه‌مون رو کامل کنیم و بعد بلافاصله بریم سراغ ساخت ربات و چی از این جذاب‌تر !

رباتی که خواهیم ساخت تعقیب‌کننده خط (line-follower) خواهد بود و از الان درباره کلی سوال و ایده جذاب میتونید فکر کنید!!

ضمنا مبلغ حدودا ۹۰۰ هزار تومان بابت تهیه وسایل، دانش آموزان باید بپردازند. متعاقبا در جلسه اول اعلام خواهد شد

رباتيك مقدماتي (الكترونيك)

تجربه های فیزیک

این کلاس فرصتی مناسب برای درک پدیده های فیزیکی ست. در این کلاس با وسایل ساده و روشهای مبتکرانه یاد می گیریم چگونه محصولات دنیای اطراف خود را بسنجیم. همکاری گروهی خوب، درک مناسب از علم فیزیک، داشتن مهارت در استفاده از وسایل آزمایشگاه بهمراه توانایی در درس ریاضی نکاتی ست که در این کلاس به چالش کشیده می شود. لذت رسیدن به جواب درست در پایان هر آزمایش و مقایسه مقدار بدست آمده با مقدار واقعی آن نکته ای ست که باید در طول ترم آن را تجربه کرد.

سواد رسانه‌ای

« باز هم دوباره حرف رسانه ها پيش اومد! و دوباره يكي ميخواد بگه تلگرام بَده ،‌ شبكه هاي اجتماعي و اينترنت و گوشي خطرناكه! كال‌آف و فيفا هم كه جيززه … ميشه بيخيالمون بشين؟!»
ما هم وقتي براي اوّلين بار اصطلاح # سواد_رسانه_اي رو شنيديم همين حرف‌ها رو زديم. اما وقتي حرفه‌اي تر بهش پرداختيم و در موردش مطلب خونديم فهميديم كه اصلاً صحبت اينا نيست! اصلاً ميدونستيد كه موضوع # سواد_رسانه_اي خيلي قبل‌تر از اين كه موبايل و اينترنت و … به وجود بيان، مطرح بوده؟! حالا هدف از يادگيري # سواد_رسانه_اي چيه؟
خيلي حرف‌ها داريم … درك پيام‌ها، توليد پيام، مخاطب شناسي، آينده دنيا و تكنولوژي‌هايي كه بايد منتظرشون باشيم و خيلي داستان‌هاي ديگه كه همشون جذابن و جاي اين حرف‌ها تو كلاس‌هاي درسي خاليه. خيلي كارهاي ديگه‌اي هم انجام مي‌ديم …. خبر درست كنيم، تيتر بزنيم، پيام‌ها رو دست كاري كنيم و به خورد مخاطب‌هامون بديم، كمپين تبليغاتي راه بندازيم! كلي عكس و فيلم و انيميشن هم مي‌خواهيم دورهم ببينيم، همبرگر درست كنيم و از اين كارهاي باحال!
لطفاً افراد تنبل و بي انگيزه نيان تو كلاسمون. مرسي
# تصاوير_معصوم_نيستند # آينده_از_آن_كيست؟ # رستم
# سلبريتي # خوش_ميگذره # مرسي_كه_هستين!!
(اگه خوشت اومد لايك كن!)
کلاس سواد رسانه‌ای

برنامه نویسی پایتون پیشرفته۲

برنامه‌ها و بازی‌هایی که روزانه بر روی کامپیوترها اجرا می‌کنیم، عموماً حاوی صدها هزار یا حتی میلیون‌ها خط کد هستند. اگر بخواهیم از صفر چنین برنامه‌هایی را بنویسیم، به راحتی ممکن است در میانه‌ی راه گم شویم یا مجبور به تغییرات اساسی در ساختار کد شویم.
برای توسعه برنامه‌های پیچیده، نیاز به تسلط بر مفاهیم و مهارت‌های مختلف برنامه‌نویسی داریم. این مهارت‌ها نه تنها شامل تکنیک‌های خاص نوشتن کد، بلکه نیازمند درک عمیقی از نحوه طراحی و معماری برنامه‌ها است. به علاوه، نکات جزئی و پیشرفته‌ای وجود دارند که در طراحی و پیاده‌سازی موفق برنامه‌ها نقش اساسی ایفا می‌کنند.
در این کلاس، هدف ما این است که با ارائه مفاهیم عمیق‌تر و تکنیک‌های پیشرفته‌تر، به شما کمک کنیم تا دید کلی و ساختاری بهتری برای طراحی و پیاده‌سازی پروژه‌های بزرگ‌تر پیدا کنید. علاوه بر این، با تکنیک‌هایی چون بهینه‌سازی کد، مدیریت منابع، و طراحی سیستم‌های پیچیده، مهارت‌های خود را ارتقا دهید تا قادر به نوشتن برنامه‌های مقیاس‌پذیر و کارآمد باشید.

کارگاه شعر و شعرخوانی (شاهنامه)

کنون رزم سهراب و رستم شنو

دگرها شنیدنی این هم شنو!

دوست دارید با دنیای پرشکوه حماسه‌های ایرانی آشنا شوید؟
می‌خواهید با یکی از تأثیرگذارترین و عاطفی‌ترین داستان‌های شاهنامه فردوسی همراه شوید؟
پس در کلاس جذاب و خواندنی «شاهنامه‌خوانی» با ما همراه شوید!
در این دوره، داستان پرآوازه و فراموش‌نشدنی رزم رستم و سهراب را با هم می‌خوانیم، می‌فهمیم و درباره‌ی آن گفت‌وگو می‌کنیم.
در این کلاس با شخصیت‌های حماسی و ارزش‌های اخلاقی شاهنامه آشنا می‌شویم.
بخش‌هایی از متن اصلی را با هم می‌خوانیم و معنی و مفهوم آن را بررسی می‌کنیم.
درباره‌ی مفاهیم پدر و پسر، سرنوشت، قهرمانی و تراژدی گفت‌وگو خواهیم کرد.
منتظرتان هستیم تا با هم سفری هیجان‌انگیز به دل شاهنامه و ذهن پر شور و خلاق فردوسی آغاز کنیم!

شاهنامه

تدبر در قرآن

تدبر در قرآن

آیات هر سوره‌ای از قرآن دارای انسجام و هماهنگی هستند. این کلاس به دنبال کشف این هماهنگی‌ها می‌باشد. با این کار فهم‌مان از قرآن، از حالت گسسته خارج شده و تبدیل به فهمی پیوسته می‌شود که ماندگاری آن در ذهن بیشتر و به کار‌گیری آن آسان‌تر خواهد بود. در این دوره با دقت بیشتر بر روی آیات می‌خواهیم فهم‌مان از قرآن را تقویت کرده و دستورات آن را کاربردی‌تر دنبال کنیم.

گروه اندیشه ریاضی (ترکیبیات 3 و نظریه اعداد ۲)

ترکیبیات یا آنالیز ترکیبی یکی از شاخه‌های مهم ریاضی است که ریشه در ریاضی سرگرمی‌ها دارد. چنان که از نام آن بر می‌آید در این شاخه از ریاضی به مطالعه‌ی ترکیب‌های گوناگون چیزها می‌پردازیم؛ پرسش‌هایی مانند: «چند ترکیب مختلف می‌توان ساخت؟» «آیا وجود چنین ترکیبی ممکن است؟» و … در این شاخه بررسی می‌شوند. ترکیبیات افزون بر این‌که با شاخه‌های دیگر ریاضی مانند جبر و آنالیز تابعی و حساب احتمال پیوند دارد، کاربرد گسترده‌ای در علوم رایانه، ژنتیک‌، فیزیک آماری، تحقیق در عملیات، رمز نگاری و … دارد. این درس هم‌چنین یکی از درس‌های مهم در المپیادهای ریاضی و کامپیوتر است.

قسمت دوم این کلاس به نظریه اعداد اختصاص داده می‌شود. نظریه‌ی اعداد دانش عددهای صحیح است، دانش دنیای پدیده‌های قابل شمارش و مجموعه‌های شمار. عددها زندگی ما را محاصره کرده‌اند. تقریباً در همه‌ی زوایای زندگی با عدد‌ها سر وکار داریم.‌ به ویژه عددهای صحیح. به همین دلیل نظریه اعداد در تاریخ ریاضی خیلی زود مورد توجه قرار گرفته و مطالعه شده است، چنان که قدیمی‌ترین الگوریتم شناخته شده نیز مربوط به عددهاست. اين دوره در ادامه دوره قبلي گروه انديشه رياضي بوده و مباحثي از قبيل هم‌نهشتي، معادله سياله، قضاياي فرما، اويلر و باقيمانده چيني در آن پوشش داده مي‌شود. همچنین نظریه اعداد یکی از زمینه‌هایی است که در المپیادها و مسابقه‌های ریاضی مورد توجّه فراوان قرار می‌گیرد.

گروه اندیشه ریاضی

گروه اندیشه فیزیک

کلاس گروه اندیشه حل مسائل فیزیک
  • این کلاس اولین دوره کلاس‌های آمادگی برای المپیاد فیزیک می‌باشد.

در این کلاس سعی می‌کنیم شناخت خود را نسبت به علم فیزیک عمق دهیم و شناختمان از فیزیک را از مرحله پذیرش اتفاقات دنیای علم فیزیک، به علت‌یابی آن‌چه که در این علم گذشته و آن‌چه که بر سر دانشمندان در این راه آمده است، گسترش دهیم.
در این ترم سعی خواهیم کرد به بهانه‌هایی، نگرشمان نسبت به فیزیک را سنجیده و آن را ارتقا دهیم. به این معنی که مسائل فیزیکی اطرافمان را شناخته و راه‌های تحلیل آنها را کشف ‌کنیم. در همین راستا، یکی از رئوس کارمان بالا بردن توانایی حل مسائل در سطح المپیاد فیزیک است.

گروه اندیشه شیمی

رویکرد این کلاس به طور کلی تبیین و آشنایی با مفاهیم علم شیمی می‌باشد و تلاش می‌شود برای علاقمندان مفاهیم عمیق‌تر این علم مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد و از جهت دیگر به حل مسائل بیشتر در مورد مباحث محاسباتی آن پرداخته شود.
با توجه به مباحث مطروحه در المپیاد شیمی کشوری این کلاس تلاش می‌کند در طول سه ترم این مباحث را که فراتر از کتب درسی دانش آموزان می‌باشد پوشش دهد. در نتیجه افرادی که قصد شرکت در المپیاد شیمی را دارند، نیز می‌توانند از این کلاس بهره ببرند.
لازم به ذکر است شرکت در المپیاد شیمی کشوری برای دانش آموزان سال دهم و یازدهم مجاز می‌باشد.

پوستر کلاس حل مسائل شیمی۱