پرسپکتیو در طراحی
پرسپکتیو یا دورنمایی، علمی است که بر اساس قوانین و اصول هندسی بنا شده و در واقع تکنیکی است برای نشاندادن دوری و نزدیکی در طراحی و نقاشی.
به کمک پرسپکتیو اجسام را در فاصلههای مختلف طوری نشان میدهیم که هماندازه با تناسب واقعی آن شیء در دنیای واقعی باشد.
عکاسی
آشنایی با کارکرد و تنظیمات اصلی دوربین، انواع لنز، ترکیببندی، عکسهای خلاقانه، نورپردازی، استفاده صحیح از فلش دوربین و جدول هیستگرام و آنچه برای ورود به دنیای زیبای عکاسی لازم است.
امکانات مورد نیاز: یک نوع دوربین معمولی یا دیجیتال یا گوشی
نجوم۱
آشنایی با کرات آسمانی و منظومه شمسی سر فصلی است برای کسانی که به آسمان، این مخلوق پر عظمت خداوند با نگاه دقیق و علمی مینگرند.
بررسی آخرین اخبار فضا پیماها، نمایش فیلمها و عکسهای جذاب از آسمان بیکران در هر جلسه و بررسی علمی پدیدههای نجومی از جذابیتهای این کلاس است.
نجوم ۲
دانشآموزانی که در نیمسال اول، کلاس نجوم ۱ را گذارنده و میخواهند؛ همچنان از کشف ناشناختههای کهکشان لذت ببرند، میتوانند؛ در این کلاس شرکت کنند و با محتوایی جدید، از شگفتیهای آسمان، بهره بیشتری برگیرند.
هندسه تکمیلی هشتم
گویند؛ افلاطون بر سر در آکادمی خود نوشتهبود: « هر کس هندسه نمیداند، وارد نشود!»
هندسه فقط علم خطوط، زوایا و دایرهها و … نیست. هندسه کشف راز و رمز زیبای موجود در هستی است.
با چشم بینا به هر کجای طبیعت که بنگری نظم هندسی، تقارن و… را میتوانی ببینی.
و آموختن هندسه به ما کمک میکند؛ ادراک ما از این زیباییها بیشتر شود.
کلاس هندسه تکمیلی، کلاس تقویتی یا جبرانی نیست بلکه به دانش آموزان مستعد و علاقمند کمک میکند؛ مباحث کاملتر کتاب درسی را پیگیری کنند و بیاموزند.
- انتخاب ثبتنام شدگان در این کلاس، بر اساس نظر معلم هندسه و تایید معلم راهنما، انجام میشود.
لذت گرافیک
نرمافزار «فتوشاپ» را شرکت Adobe تولید کرده و برای ویرایش، ترکیب، بازسازی یا دگرگونی عکسها و نگارهها به کار میرود.
یادگیری این نرم افزار برای تولید و خلق آثار گرافیکی و همچنین تأمین نیازهای رسانهای روزمره بسیار کاربردی است.
تذهیب و نگارگری
طراحی، رنگآمیزی، طلا اندازی، پرداخت و قلمگیری ظریف انواع طرحها با نقوش گیاهی و هندسی برای تزئین کنارهها و سطوح مختلف را «تذهیب» میگویند. تذهیب در لغت به معنای زراندود کردن، زر گرفتن و طلاکاری اوراق کتاب، قطعات خوشنویسی و حاشیه آثار نگارگری و به ویژه سورهها و آیات قرآن کریم است.
این هنر، پیش از اسلام نیز رواج داشتهاست و به آن زرنگاری گفته میشد. پس از ظهور اسلام در ایران، این هنر برای تزئین و آراستن قرآنها به کار گرفته شد.
دانشآموزان علاقمند به این هنر کهن، میتوانند؛ به یاری انحناهای خیالانگیز، نقشهای رؤیایی و ظرافت شگفتانگیز این هنر چشم نواز، هم آرامشی متفاوت را تجربه کرده و هم با روشی متفاوت، تمرکز و دقت خویش را افزایش دهند و صبوری را تمرین کنند.